За продажба Едностаен, Mindelo, São Vicente, Кабо Верде, Alto Morabeza, Maderazinho

За продажба - Cod. 33093

  • Типология: Едностаен
  • Област: 40 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: tiles

Правилното място за активен начин на живот.

Сао Виченте е остров, ако търсите автентичност в съчетание с активен начин на живот. Уиндсърфинг и гмуркане е само на 20 мин. Западно от този апартамент, kitesurfing е на 30 мин. На изток, планинско колоездене е около 15 мин. На изток, сърфът е на 30 мин. На изток и на юг и туризмът е най-добре на остров Санто Антао , който е на 50 метра с ферибот, който тръгва от пристанище Миндекс. Този апартамент се намира в град Миндел, културна столица на Кабо Верде. Кафенетата, ресторантите, изисканата колониална архитектура, известната му музика (Cesaria Evora), природното дълбоководно пристанище и плажът на Лагина са на 10-15 минути пеша от апартамента.
Голяма целогодишна възможност за отдаване под наем. Апартаментът е в луксозен, безопасен и тих квартал (близо до полицейски и армейски станции). Апартаментът е с добра защита срещу кражба, като е на втория етаж и има главна порта и допълнителна охранителна врата, преди да стигне до входната врата. Разполага с 1 спалня, кухня, всекидневна с балкон и високоскоростен интернет и баня с душ (общо 40 м2). Големият бонус е, че апартаментът разполага с просторен гараж (23 кв.м.), който също е в комплекса и е много полезен, ако имате "играчки" и кола, за да се насладите на активния си начин на живот.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB