За продажба Сграда, Mindelo, São Vicente, Кабо Верде, Rua Dr Nunes de Oliveira

За продажба - Cod. 36987

  • Типология: Сграда
  • Област: 640 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Този имот се намира на едно от най-добрите места в центъра на града в един от старите квартали на колониалния стил на Миндело. Имотът се намира в близост до стария колониален център и най-добрите супермаркети и възможности за пазаруване в града.

Не се чувствате като пазаруване, защото слънцето грее отново? Просто излезте от входната врата, вземете такси и в рамките на 5 минути се намирате на плажа на Praia da Laginha, популярния градски плаж на Миндило. Разбира се, можете също така да решите да направите лесната 15-минутна разходка из града до този красив плаж и неговите нощни заведения и ресторанти.

Можете също така да изберете 6-минутна разходка до пристанището на Миндел, където ще намерите единственото яхтено пристанище в Западна Африка. По някаква странна причина пристанищата на пристанищата привличат моряците и тези, които ще намерите много. Особено през зимата има много хора, които посещават Миндел, като правят окончателно подготовката си, преди да прекосят Атлантическия океан. Около пристанището ще намерите някои от най-добрите ресторанти и места за музика на живо в града.

Достатъчно за околностите и обратно към имота. Изчезналата сграда е виждала по-добри дни, но всеки, който може да гледа миналото, през и над всички останки, ще види потенциала си. Тази голяма сграда разполага с пет стаи, мазе, три стаи с балкон и две стаи с тераса. Тя обхваща общо 640 квадратни метра. Имотът е празен, на разположение веднага, но трябва да бъде изцяло реновиран отвън и отвътре.

Ако търсите евтин и централно разположен имот в центъра на град Миндело и перспективата за подходящ ремонт не ви плаши, това може би е идеалното свойство да се превърнете в нещо хубаво.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB