За продажба Едностаен, Santa Maria, Sal, Кабо Верде, Melia Dunas Beach Resort & Spa

За продажба - Cod. 37683

  • Типология: Едностаен
  • Област: 78.960 m²
  • Номер на стая: 38
  • Етаж: 1

За имота. Апартаментите са разположени на остров Кабо Верде, на юг от Канарските острови, на около 500 км от брега на Сенегал и 5,5 часа от Лондон. Кабо Верде е демократична и независима държава от 1975 г. насам, където средната годишна температура на въздуха е около +25 - +28 градуса. Страната има тропически климат и всяка седмица няма урагани, земетресения и 112 директни полета. Днес страната става все по-популярна като туристическа дестинация, къде да отиде да се отпусне и да избяга от студа през зимата. Туризмът в страната е източник на чукче и неговият растеж насърчава растежа на страната всяка година. В момента растежът на туристите от 2000 г. насам е 115%.

Имотът се намира на остров Кабо Верде, Sal, който има най-голям приток на туристи. Местоположението на имота е на територията на 5 * курорт (Melia Dunas Beach Resort & Spa), който се продава като частна резиденция или инвестиционен обект. Апартаментите са идеално разположени на един от най-красивите плажове (Ponta Preta) с чиста океанска вода - с нови мебели, водопровод и модерен дизайн. Имотът разполага с тераса (14,25 м2) и градина (17,45 м2) .Възможно е да се види обектът преди отмяната на договора за покупка (резервационна такса 2000 евро). Отивате сами с агент в страната, където ще прекарате 4 дни, като разгледате не само апартаментите, но и възможността да опознаете страната.

За повече информация, моля свържете се с нас или посетете нашия уебсайт - https://www.capeverdemaria-ross.com

MELIA Dunas Beach Resort & Spa е в състояние да комбинира всички необходими критерии за генериране на отлични дългосрочни доходи.

Местоположение: Дюните са разположени на брега на океана и в една от най-атрактивните страни на недвижими имоти.

Растеж: Туризмът в Кабо Верде процъфтява, където търсенето далеч надвишава предлагането. Тази тенденция се очаква да нарасне в близко бъдеще.

Възможности: Dunas Beach Resort & Spa е нещо повече от курорт, само по себе си е туристическа дестинация! Има класове от световна класа като разнообразни ресторанти, магазини, барове, спа център и всичко, което очаквате от първокласните морски курорти.

Надеждност: проект на Resort Group. Фирма с доказани постижения, финансова стабилност и стратегически партньори от световна класа.

Опит: Никой друг хотелски оператор не е по-опитен, взискателен или по-подходящ за постигане на търговски успех, отколкото Melia Hotels International, най-голямата група хотели в света.

Защита: Съществува строго законодателство за защита на островите Кабо Верде от „свръхразвитие“ и прекомерно предлагане.

Инвестиционен доход: Инвеститорите се възползват от дългосрочния доход от наеми и от нарастването на капитала.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB