За продажба Хотел, ponta do Sol - Ribeira Grande, Santo Antão, Кабо Верде, Cha da ponta do sol

За продажба - Cod. 43037

  • Типология: Хотел
  • Област: 544 m²
  • Номер на стая: 13
  • Етаж: 272 m2

За грабване: Прекрасен хотелски комплекс с 11 стаи, кацнал на възвишенията на очарователното село Ponta do Sol, на популярния остров Santo Antão в Кабо Верде.

Това убежище на спокойствието ви предлага не само 11 елегантно обзаведени стаи със самостоятелни бани и тоалетни, но и обширна тераса, предлагаща панорамна гледка към морето, величествено доминиращо над селото. Черешката на тортата? Напълно оборудвана кухня граничи с тази тераса, създавайки идилична обстановка, където вашите клиенти могат да пируват, докато се наслаждават на спиращата дъха гледка.

Освен това на приземния етаж има гостоприемна рецепция, два гостоприемни салона и просторен гараж, добавяйки практично измерение към това хотелско бижу.

И това не е всичко! За да завършите тази изключителна оферта, ще откриете самостоятелен апартамент с две спални, две бани, модерна кухня и гостоприемна трапезария. Черешката на тортата, слънчева тераса и 272 m² градина се простират в хармония с основната тераса.

Не пропускайте тази уникална възможност да инвестирате в хотелски комплекс, предлагащ очарователна обстановка, спиращи дъха гледки и неоценим потенциал за доходи. Свържете се с нас сега, за да организираме посещение и да се потопите в завладяващата вселена на този изключителен имот.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB